CSC?

Culinary & Service Career je pružatelj usluga u izravnom smjeru za ugostiteljstvo i hotelijerstvo, koji se fokusira na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Naša je vizija omogućiti idealno osoblje kako bismo postigli dugoročni međusobni uspjeh sa poslovnim partnerima. Mi pristupamo ne samo njemačkom govornom području, već i ostalim jezičnim područjima u Europi. Uvijek tražimo nove kandidate. Kulinarstvo i gastronomija su vaša strast…. to tražimo.

CSC je specijaliziran za smještaj stručnjaka i menadžera u području gastronomije i hotelijerstva.

 

Zelite promjenu ili trazite nova radna iskustva … Kroz godine rada u ugostiteljstvu uspjeli smo prepoznati visoke zahtjeve poduzetnika i zaposlenika tako i ispuniti njihova očekivanja. Danas imamo viziju podržati i poduprijeti talente za buduće potrebe u gastronomiji. Nastojimo ne samo pronaći najboljeg mogućeg kandidata za poslodavca, već i dobiti onog najboljeg za kandidata. Održivi uspjeh zajamčen je samo ako su tvrtke i zaposlenici dugoročno zadovoljni. 

„Poduzeće“

Naš cilj je pronaći idealnog kandidata  za vašu tvrtku. Bavimo se upravo onim ljudima koji uglavnom još nisu ozbiljno zaokupljeni promjenom karijere ili koji još nisu učinili svoje dokumente dostupnima. Ovaj izravni pristup omogućuje brojne i učinkovite identifikacije kandidata koji se točno uklapaju.

Abraham Lincoln

,,Najbolji nacin da predvidite svoju buducnost je ako je stvorite.“

Diskrecija

S vašim zahtjevima postupamo s potpunom povjerljivošću.

Iskrenost

Zajednički ciljevi mogu se zajamčiti samo iskrenom i pouzdanom komunikacijom. Konstruktivne konzultacije održat će se na obje strane.

Odgovornost

Redovnom razmjenom informacija s našim klijentima pokušavamo pouzdano dizajnirati i savladati zahtjeve i izazove.

Executive Search

Ne možete se obratiti odgovarajućem kandidatu iz političkih ili pravnih razloga?

Previše birokracije i jezičnih prepreka sprečavaju zapošljavanje?

Kao savjetnici za osoblje za izravan pristup (Executive Search) pružamo stručnjake na stalnim pozicijama. Naš je cilj kroz izravan pristup pronaći najpovoljnijeg zaposlenika za vaše slobodno radno mjesto i za vašu tvrtku. 

Tijek razvoja

Upoznavanje s tvrtkom radi utvrđivanja potrebe za budućim korporativnim ciljevima:    

-Definicija profila zahtjeva

-Prvi kontakt s potencijalnim kandidatima i daljnja rasprava uzimajući u obzir željenu anonimnost našeg klijenta

-Sažetak povjerljivog izvješća potencijalnih kandidata s odgovarajućim referencama

-Izbor pogodnih kandidata